Barion Pixel
Kosaram

Hírek

Zsolt Mosolygó 0 5727
A Mancs őrjárat az egyik, ha nem a legnépszerűbb animációs sorozat manapság az óvodáskorú gyermekek között. Nem véletlen a töretlen népszerűsége, hiszen egy sok szempontból kiváló meséről beszélhetünk. Ráadásul nemcsak szórakoztató, hanem hasznos i..
Zsolt Mosolygó 0 3227
Aranyhaj története minden kislányt és kisfiút elvarázsol. Nem véletlen dolgozta fel újból a Disney a klasszikus Grimm-történetet, amely mai napig töretlen népszerűségnek örvend. A 2010-es animációs film sok tekintetben újító volt. Új szemszögből do..
Zsolt Mosolygó 0 2992
Gyerkőcödet nem lehet elcsábítani a tévé elől, ha kedvenc akcióhősei kalandjait vetítik? A gyerekszoba polcai dugig vannak játékokkal, de lurkónk csak a Batman- vagy a Superman-figurával játszik egész nap? Talán meglepő, de ezzel semmi gond sincs: va..
Zsolt Mosolygó 0 1358
A plüss játékok –vagy az adott kor annak megfeleltethető játékai – az emberiség gyökeréig visszavezethető múlttal rendelkeznek. Ezek a puha, bársonyos játékok többet jelentenek ma, mint egy egyszerű kis kedvenc. Nemcsak szórakoztatóak és megnyugtat..
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)